DE AVOND VAN EDWIN EVERS SHOW

De Avond Van Hardenberg – 27 september 2024

27 september 2024

20:00 – 01:00 uur
Evenementenhal Hardenberg


LINE-UP
We trappen de avond meteen goed af met The Originals, live on stage. De sfeer zit er dus al vroeg in. Vervolgens zal de Edwin Evers Band een spectaculair optreden geven! DJ Joepie Fourtie zal zorgen voor de muzikale tussendoor en sluit de avond af.

LOCATIE
Evenementenhal, Hardenberg
Energieweg 2, 7772 TV Hardenberg

VEELGESTELDE VRAGEN

Groots genieten en intiem beleven met ๐—˜๐—ฑ๐˜„๐—ถ๐—ป ๐—˜๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐—•๐—ฎ๐—ป๐—ฑ. Ruim 20 jaar geleden richtte Edwin Evers ter gelegenheid van een CD presentatie van het radioprogramma โ€˜Evers Staat Opโ€™ in 2002 een band op met zijn dertien(!) muzikale vrienden. Het bleek een ongekend succes waardoor de band nog steeds razend populair is en show na show uitverkoopt.

The Originals en DJ Joepie Fourtie vormen het voorprogramma voor de shows van De Avond Van

De Avond Van.. Is een sta-show. Wat betekent dat er geen zitplekken worden verkocht, maar iedereen in het publiek staat.

We trappen de avond meteen goed af met The Originals, live on stage. De sfeer zit er dus al vroeg in. Vervolgens zal de Edwin Evers Band een spectaculair optreden geven! DJ Joepie Fourtie zal zorgen voor de muzikale tussendoor en sluit de avond af.

De minimale leeftijd is 18 jaar.

Dat verschilt per show, check de agenda met shows hierboven. Kom op tijd zodat je niets mist van alle optredens en show! De timetable staat in het Facebook Event!

De muziek tijdens De Avond Van kan als luid worden ervaren. Het is altijd raadzaam om gehoorbescherming te dragen. Op elke locatie zijn er oordoppen te koop.

Zeker. Deze kan je huren op locatie.

Spullen verloren in je locker? Wat vervelend, neem contact op met E-Locker.

Benieuwd waar De Avond Van te vinden is? Check onze agenda voor de shows!

Tickets scoor je hierboven bij shows!

Helemaal onderaan in de pagina. Onder groots genieten, intiem beleven staat een kolom waar je jouw mailadres kunt achterlaten en op de gele bank op aanmelden kunt drukken! We houden je dan op de hoogte via email.

Nee hoor. Scannen vanaf je telefoon is veel makkelijker en milieu vriendelijker!

Neem contact met onze ticketprovider Eventix Customer Service (eventix.io)

Wij versturen โ€˜sealedโ€™ tickets voor sommige shows (dit zie je na de aankoop van je tickets). Dit zijn tickets die pas een dag voor het evenement te downloaden zijn. Wil jij een sealed ticket doorverkopen? Dat kan veilig via TicketSwap. In jouw orderbevestiging vind je hierover meer informatie.

Waarom doen we dit? Doordat sealed tickets pas kort voor een evenement beschikbaar zijn, is de periode dat tickets via zwarthandel verkocht kunnen worden minimaal. Dit ontmoedigt een opkoper om grote aantallen tickets op te kopen.

Super jammer dat je niet meer kan. Je kunt je kaartje verkopen via TicketSwap (een veilige en betrouwbare site voor verkoop van tickets) of iemand in jouw omgeving blij maken met jouw kaartje. De kaartjes worden niet gecontroleerd op naam.

Wat vervelend! Helaas kunnen wij geen refunds uitvoeren voor persoonlijke zaken waar wij geen invloed op hebben (zoals ziekte, werk of positieve coronabestemming). Wij raden je aan om het ticket te verkopen via Ticketswap of binnen je bekendenkring.

In de zaal hebben we een kijkplatform voor bezoekers die gebruik maken van een rolstoel of ander hulpmiddel. Met dit platform willen we bezoekers met een (functie) beperking verzekeren van een plek met goed zicht op het podium. Hiervoor dient een rolstoel-/begeleiderplaats gereserveerd te worden. Mail hiervoor naarย info@deavondvan.nl. We willen je vragen om in deze e-mail aan te geven of je in een reguliere of speciale rolstoel komt.

Indien er plaats beschikbaar is, zul je van ons een reserveringsbevestiging per e-mail ontvangen en kan de voorpret pas echt beginnen. Als er ruimte op het platform is, wordt er maximaal รฉรฉn begeleider toegelaten op het platform zelf. Mocht het platform vol zijn, dan is er nog altijd de mogelijkheid om naast of achter het platform plaats te nemen

Er is tevens ook een rolstoeltoegankelijk toilet op locatie.

Nog geen antwoord gevonden op je vraag? Stuur een mail naar info@deavondvan.com

Bij ons worden voornamelijk staanplaatsen verkocht. Ben je geblesseerd, zwanger, of kun je om een andere reden niet langdurig staan? Stuur dan een e-mail naarย info@deavondvan.nl. We kijken graag met je naar de mogelijkheden om bijvoorbeeld een kruk/stoel voor je te regelen of om plaats te nemen op het rolstoelplatform (afhankelijk van de beschikbaarheid).

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF & KRIJG ALS EERSTE TOEGANG TOT DE TICKETSHOP!